A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budapesten forgatják a nürnbergi perről szóló drámát, Russel Crowe alakítja Hermann Göringet


A film forgatókönyve valós, a nürnbergi tárgyalások idején készített feljegyzésekből is merít információkat


Jövő februárban Budapesten kezdik forgatni a második világháborús bűnösök sötét pszichológiai mélységeit feltáró, Nürnberg című drámát, amelynek főszereplője Russell Crowe, aki Hermann Göringet alakítja majd a filmben – számolt be a Magyar Nemzet.

Russel Crowe Hermann Göring német politikust és katonai vezetőt, a náci Németország második emberét alakítja a készülő drámában. A film a második világháború befejezése után játszódik, és eddig nem ismert perspektívájából láttatja majd a nürnbergi pert – írták.

A cselekmény szerint Hermann Göring hadifogolyként érkezik a nürnbergi börtönbe a holokauszt áldozataitól ellopott hatalmas vagyonnal a holmijai között. Göring és társai, a náci párt elit tagjai a második világháborúban elkövetett háborús bűneik után a bírósági eljárásra való alkalmasságuk megállapítására várnak.

Douglas McGlashan Kelley alezredes, a nürnbergi börtön főpszichiátere kapja a feladatot, hogy értékelje a foglyok tárgyalásra való alkalmasságát. Ez azonban egy különös kapcsolat kialakulásához vezet Kelley és Göring között – írja cikkében a Budapest Reporter.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések