A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális állatkínzásról készített felvételt a fiatal: megverte, majd lehúzta a wc-n a macskát (videó)


Az eset még májusban történt, nem sokkal később el is vették tőle az állatot. Most viszont szerzett egy új macskát az elkövető, és szombat este ismét egy brutális videót töltött fel az internetre.  

„Én így fürdetem a macskámat” – ezzel a mondattal tette közzé a videót a miskolci fiatal férfi még májusban – írja a Tények.

A felvételen jól látható, ahogy beleteszi a macskáját a wc-be, rátérdel a tetejére és ráhúzza azt a védtelen állatra. A macska ezután rémülten menekült ki a fürdőszobából.


Szombat este az egyik közösségi oldalra töltött fel egy újabb videót a miskolci állatkínzó, amin látszik, hogy hatalmasat rúg egy másik macskába. Az állat több métert repült.

Úgy tudni, hogy a férfi már évek óta kínozza a macskáit, puszta szórakozásból.

Kapin Richárd a Szurkolók Az Állatokért alapítója szerint már elég sok probléma volt a férfivel, nagyon sok bejelentést kaptak róla.

Évekkel ezelőtt is csinált már macskákkal elég undorító dolgokat és most, amit megint csinált, megint csak azt tudom mondani, hogy ez egy aberrált dolog, aki így bánik ezekkel az álatokkal, ezekkel a szerencsétlen állatokkal és itt most mindegy, hogy kutyáról vagy macskáról beszélünk

– tette hozzá az állatvédő, aki szerint nagyon nehéz kiszűrni azt, hogy kinek nem szabadna állatot adni.

Ha a férfi ellen nyomozás indul és bűnösnek találják, akkor akár 3 évre is börtönbe kerülhet. Az elkövetőtől  már több macskát is elvettek, de mindig újat szerez. 

Az állatvédők fel is jelentették és arra hívják fel a figyelmet, hogy lehetőleg senki ne adjon a neki állatot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések