A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bekavart az afroamerikai színésznő: széteshet a királyi család


Mindennek ez a konfliktus volt a kezdete? Megdöbbentő dolog derült most ki a királyi család belső köreiből


Az angol királyi család élete sosem volt éppen eseménymentes. Az alkotmányos monarchia ideje előtt az ország tényleges legfőbb hatalmával bíró szerveként feladatuk az ország irányítása volt, minden téren: gazdaságilag, kulturálisan, katonailag – az óriási kiterjedésű Brit Világbirodalom irányítása komplex képességeket kívánt – írta meg a promotions.hu.

A birodalmi idők már elmúltak, és a királyi család azóta némileg visszavonult a politikától, miniszteri tisztségeket nem töltenek be a tagjai, úgyhogy a brit bulvársajtó elkezdett a magánéletükkel foglalkozni, amihez a királyi család asszisztál is.

Meghan Markle családba való beházasodása emlékezetes esemény volt, Harry herceg felesége ugyanis sok szempontból kilóg a királyi családból. Polgári származású nőként eleve minden protokoll ellen mentek a házassággal, ám a 21. században ezen talán túl lehetett volna lépni, ám Meghan viselkedése a család sok tagjánál kiverte a biztosítékot.

A házasságkötés előtt a két testvér, Vilmos és Harry elválaszthatatlanok voltak, mindenhova együtt mentek, és ennek Harry Meghannal való házassága vetett véget. A feszültség végül odáig fokozódott, hogy a pár elköltözött Angliából, és a tengerentúlon telepedtek le, és nem túl stílusos módon azóta azóta folyamatosan "teregetik ki a szennyest" az angol királyi család viselt dolgairól.

A most napvilágot látott információ szerint azonban Meghan nem volt mindig ennyire a királyi család ellen. Gyerekkori álma volt ugyanis, hogy a Windsor-kastélyban lakjon, mint egy igazi Disney-hercegnő. Házasságkötése után ezt a vágyát Meghan magával Erzsébet királynővel is köszönte - az idős uralkodó ugyanakkor közel sem volt annyira elragadtatva az igen mélyen gyökerező brit konvenciókkal szembemenő ötletért. Kompenzációként felajánlotta Frogmore névre hallgató, kedvenc vidéki nyaralóját a párnak, ám Meghannak ez nem volt elég, ő mindenképpen a királyi kastélyban szeretett volna élni.

A polémia végül elmérgesedett és a hercegi pár tengerentúlra költözésével zárult és azóta sem látjuk nyomát a felek egymáshoz való közeledésének - sőt, a királyi családot szidalmazó könyvük kiadása után maga a család utasította őket az elköltözésre.

Ha szeretné látni azt a "kis" házat, amivel Meghannak be kellett érnie akkor a videóban tudják megnézni, hova költözött a házaspár:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések