A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az izraeli haderő bekerítette Gáza városát


A palesztin enklávé legnagyobb és legzsúfoltabb lakosságú központjának körbezárásról érkező híreket az Izraeli Védelmi Erők (IDF) is megerősítette


A katonáink körbezárták a várost, hamarosan olyan csatákban vesznek majd részt, amelyek során felszámolják a földalatti és a föld feletti terrorista infrastruktúrákat és likvidálják a terroristákat – mondta Daniel Hagari, az IDF szóvivője.

Az izraeli erők három tengelyen nyomultak előre – Gazától északnyugaton a Földközi-tenger partjánál, északkeleten, Beit Hanoun közelében, és kelet-nyugati irányban, a Gaza város déli része mentén – látszólag azért, hogy kettéosszák a várost - írta meg a mandiner.hu.

Az izraeli csapatok mélyebbre mozogtak a nyugati területen, a tenger felé, ezt az Európai Űrügynökség műholdképei is megerősítették, amelyek szerint az erők körülbelül egy kilométerre vannak attól, hogy teljesen körbezárják a várost. Gázában 21.000 négyzetméteren közel 2 millió ember él.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések