A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Akkora a roham Britney Spears könyve után, hogy majdnem megdőlt Harry herceg rekordja


Az énekesnő memoárkötete már az első héten több mint egymillió példányban fogyott el, ezzel majdnem megdöntötte Harry herceg rekordját – számolt be a Magyar Nemzet.


Nemrég jelent meg Britney Spears könyve, a The Woman in Me (A bennem élő nő), amely már az első héten nagyot robbantott a könyveladási listákon, ugyanis 1,1 millió példány fogyott belőle (az előrendelt példányokkal és az e-bookokkal együtt) az Egyesült Államokban – írja a TMZ. A 41 éves énekesnő kötete ezzel majdnem megdöntötte Harry herceg Spare (Tartalék) című, nagy vihart kavart kötetének 1,6 milliós rekordját.

Az életrajzi könyvet Amerikában kiadó Simon and Schuster’s Gallery Books szerdai közleményében Spears azt mondta:

„Szívemet és lelkemet beleöntöttem az emlékirataimba, és hálás vagyok a rajongóimnak és az olvasóknak szerte a világon a rendíthetetlen támogatásukért.”

Memoárja azért különleges, mert évek után először a saját szemszögéből olvashatunk nehéz életútjáról, a csillogó sikertől a teljes összeomlásig. Nem csoda, hogy sokan kíváncsiak rá, és minden bizonnyal könyvén keresztül próbálják megérteni a hollywoodi sztárgyár pusztító hatását – írta a lap.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések