A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A végét járja Harry herceg és Meghan Markle házassága?


Az elmúlt időszakban láthattuk, ahogy Harry herceg elkíséri feleségét, Meghant egy Beyoncé-koncertre – amiről nem mellesleg igen kínos képek láttak napvilágot –, illetve különféle jótékonysági rendezvényekre, és meghívást kaptak a texasi Austinban megrendezett F1-es Amerikai Nagydíjra a Mercedes és a Red Bull csapatától. Utóbbira azonban a herceg csak egymaga látogatott el – számolt be a Bors.


„Harry herceg mindig magányosnak tűnik, vagy olyan vállalati PR-osokkal van, akik tanácsot adnak és intézik az üzleti ügyeit. Nekem nem tűnik boldognak, és szerintem néhány barátja elvesztése is közrejátszhat ebben. Harry most úgy tűnik, hogy a hírességek köreiben akar mozogni, és a gazdagokkal és híresekkel akar barátkozni, míg korábban mindenféle területen jóban volt régi cimboráival” – idézi a The Sun a királyi szakértőt.

„Az a benyomásom, hogy nincs olyan ivócimborai köre, akikkel lazíthatna Montecitóban, ahol sok az idősebb ember, és biztos vagyok abban, hogy ez megviseli. Meghantól függ a társadalmi élete, és egy olyan ember esetében, aki a hadseregben megszokta, hogy a fiúk közé tartozik, ez bizonyára hatással van a mentális egészségére” – tette hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések