A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A DK bejelentette egy újabb fővárosi polgármester-jelöltjét


Mustó Géza a Demokratikus Koalíció polgármester-jelöltje Kőbányán.

Mustó Géza, Kőbánya rendvédelemért és közbiztonságért felelős alpolgármestere, árnyék-belügyminiszter a Demokratikus Koalíció polgármester-jelöltje Kőbányán - jelentette be honlapján a párt. A művelődésszervezőként végzett, 20 éven át vállalkozóként dolgozó Mustó Géza 2017-től lett külsős tag Budapest X. kerületi önkormányzatának Pénzügyi és Gazdasági Bizottságában, 2019-től pedig alpolgármesterré választották. 2021-ben Dobrev Klára felkérésére pedig az Árnyékkormány árnyék-belügyminisztere lett.

A Demokratikus Koalíció szerint Mustó Géza olyan polgármester lesz, aki sikeresen képviselheti Kőbánya érdekeit a Fővárosi Közgyűlésben. Mint írják, széles körű gazdasági és önkormányzati tapasztalatai segítségével Mustó Géza fel fogja számolni a kőbányaiakat érintő legégetőbb problémákat. A párt közleménye szerint Mustó polgármesterré választása után meg fogja állítani a közbiztonság és a lakhatási helyzet romlását, segíteni fogja Kőbánya rászoruló családjait és idős lakosait

Pesterzsébeten Fekete Katalin indul a DK színeiben

Mint arról korábban beszámoltunk, a párt Pesterzsébeten is kiválasztotta polgármester-jelöltjét. A gazdasági-menedzser szakmérnökként végzett, három fiúgyermeket nevelő Fekete Katalin 2014 óta pesterzsébeti önkormányzati képviselő és az önkormányzat Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Informatikai Bizottságának elnöke, valamint a Demokratikus Koalíció XX. kerületi szervezetének elnöke.

A Demokratikus Koalíció szerint Fekete Katalin olyan polgármester lesz, aki sikeresen képviselheti Pesterzsébet érdekeit a Fővárosi Közgyűlésben és újra felteheti Budapest térképére a kerületet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések