A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

93 éves szomszédját erőszakolta halálra egy pakisztáni migráns


Mohammed A. akár élete végéig is a rácsok mögött maradhat, olvasható a Ripost.hu-n megjelent cikkben. 

Az idei Valentin-napon olyan borzalmakat kellett átélnie a 93 éves Lina L.-nek, amilyet a legtöbben csak a rémálmaikban tudnak elképzelni. Február 14-én a 49 éves Mohammed A becsöngetett idős szomszédjához, benyomult a lakásba, levetette magát a kanapéra, majd engedély nélkül rágyújtott egy cigire.

A zwickaui ügyészség meggyőződése szerint a férfi ezt követően levette a nadrágját, majd rátámadt védtelen áldozatára. Az idős nő testén az orvosok később több harapásnyomot is találtak, illetve megállapították, hogy az erőszak közben több csontja is eltörött. Az eszméletlen állapotban fekvő nyugdíjasra több órával később a fia talált rá, aki azonnal értesítette a hatóságokat. A vádiratban az is szerepel, hogy az elkövető magával vitt kb. 80 ezer forintnak megfelelő eurót, illetve az áldozat nadrágját is – írja a Focus.de.

A sokkos állapotban lévő néni a kórházban csak azt tudta hajtogatni, hogy a férfi miként rontott be a lakásába. A néninek többhetes kórházi ellátásra volt szüksége, a sok fekvés azonban közrejátszott abban, hogy tüdőgyulladást kapott, amelynek következtében áprilisban elhunyt. Az ügyészség azt állítja, hogy végül is közvetetten, de az idős nő a nemi erőszak következményeibe hat bele.

A férfinél később megtalálták a nadrágot, illetve megállapították, hogy az áldozat lakásában talált cigicsikk is a pakisztáni migránsé volt. A német sajtóban megjelent információk szerint a bevándorló 1998-ban érkezett Németországba, és az elmúlt 25 évben egy percet sem dolgozott, segélyekből tartotta el magát. A vádlottat 2012-ben egyszer már elítélték nemi erőszak miatt, akkor öt évet töltött a rácsok mögött. Szakértők szerint ha ismét bűnösnek találják, akkor életfogytiglani szabadságvesztéssel kell számolnia a migránsnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések