A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Volner: semmilyen Ukrajnának járó támogatást nem szabad jóváhagyni


Borell, a szerencsétlenség két lábon járó uniós nagykövete üzenget Magyarországnak. Tudják, ez az a szerencsétlen balfék, akin a moszkvai látogatása után az egész világ röhögött, hiszen az orosz külügyminiszter úgy vezetgette az orránál fogva szerencsétlen öreget, hogy azóta sem tért magához.

Bizony barátaim, ez történik, amikor két politikus megközelítőleg sincs azonos súlycsoportban.

Borell azt üzente Orbánnak, hogy nem kötelező az Európai Unió tagjának lenni. Kivételesen nem csupán osztom a véleményét, de hozzáteszem azt is, hogy egyre kevésbé éri meg. Magyarország jelenleg ugyanis befizeti a maga tagdíját, vissza azonban nem kap semmit. Ki kell mondanunk: Magyarországot az Európai Unió sokszorosan megkárosította és átverte, amikor politikai okokból nem fizette ki a nekünk járó forrásokat.

És eljött az a pont amikor fel kell szólítanom Orbán Viktor kormányát is arra, hogy semmilyen Ukrajnának járó támogatást, pénzköltés eljáró európai uniós tervet ne hagyjon jóvá addig az általa vezetett kormány, amíg Magyarország az utolsó fillérig meg nem kapja visszatartott európai uniós forrásokat!

Ideje ugyanis észrevenni: balek szerepbe kerülünk, ha a továbbiakban is megszavazzuk az uniós előterjesztéseket, ahelyett, hogy a nemzeti érdekeket képviselve kitaposnánk Brüsszelből a hazánknak járó pénzt.

Az üres szócsaták ideje lejárt, be kell keményítenünk!- írta Volner János a Facebook-oldalán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések