A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vilmos és Harry ki fog borulni – ízléstelen, amit Dianával tettek


Szakértők mélységesen ízléstelennek és tiszteletlennek találják 

Szakértők szerint Vilmos és Harry herceget sokkolná az, ahogyan elhunyt édesanyjukat bemutatják a népszerű Netflix-sorozat záróévadában – írta meg a Hirado.hu.

Hamarosan bemutatják A korona hatodik és egyben utolsó évadát a rajongóknak a Netflixen. A sorozat egyes jeleneteiben pedig szellemként jelenik meg a néhai Diana hercegné volt férje Károly és II. Erzsébet előtt. Ezt a szakértők mélységesen ízléstelennek és tiszteletlennek találják.

„Az, hogy egyáltalán bárkinek eszébe jutott szellemként ábrázolni Diana hercegnét, mélyen felháborító, különösen, ha figyelembe vesszük a sorozat körül már eddig is kavargó, ellentmondásos elemeket.”

Richard Fitzwilliams királyi szakértő szerint, ha Károly király nem is, de fiai, Vilmos és Harry herceg minden bizonnyal meg fognak szólalni néhai édesanyjuk ábrázolása miatt.

Ahogy azt a rajongók már tudhatják, a széria II. Erzsébet életét és uralkodását követi nyomon. A ötödik etapban már megismerhettük Diana hercegné és Károly herceg viharos házasságát és különköltözését is, a várva várt, hatodik évad bemutatója pedig idén novemberben várható.

A korona szereplőgárdája az ötödik évadra újabb cserén ment keresztül, az uralkodót Imelda Staunton, Fülöp herceget Jonathan Pryce, Károlyt Dominic West és Dianat Elizabeth Debicki alakította.

A sorozat új részeinek középpontjában az 1990-es évek második felének eseményei, és a 2000-es évek elején történtek lesznek. A sorozat más, sorsdöntő események mellett feldolgozza azt az 1997 augusztusában történt, végzetes balesetet is, amely Lady Di halálát követelte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések