A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Üzemanyag helyett víz jött a töltőpisztolyból az egyik Mol-kútnál

Hiába tankoltak a sofőrök, egyszerűen nem indultak az autók a Neamt megyei Románvásár egyik Mol-üzemanyakútjánál. Mint kiderült, a töltőpisztolyokból benzin és gázolaj helyett víz folyt.

A peches járművezetők azonnal panaszt tettek a megyei fogyasztóvédelemnél, amely vizsgálatot rendelt el az ügyben. Annak lezárultáig ideiglenesen felfüggesztették a romániai töltőállomás működési engedélyét, vagyis bezárták azt.

A gépkocsik vízzel történő feltöltése után az autó működésképtelennél válik, a motor és az üzemanyagrendszer megtisztítása pedig időigényes és igencsak költséges

-írja a Főtér.

A Mol Románia hangsúlyozta, hogy elszigetelt esetről van szó, a cég elmondása szerint a töltőállomás karbantartásakor juthatott víz a tárolókba. Hozzátették azt is, hogy felvették a kapcsolatot minden károsulttal, aki panaszával megkereste őket, és minden egyes esetben támogatják és anyagi kárpótlást is nyújtanak nekik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések