A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Trokán Péter évtizedekkel a Szomszédok befejezése után kitálalt a sorozatról


Trokán Péter a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorának vendégeként elmondta, hogy annak idején amellett, hogy országos ismertségre tettek szert a Szomszédokkal, még anyagilag is rendkívül megbecsült helyzetben voltak, ami ma már ritkaság – szemlézte a Ripost.


– Sok mindent köszönhettünk Horváth Ádámnak, többek között, hogy azt mondta, ezeket a színészeket meg kell fizetni. Nem azért, mert én gazdaggá akarlak téged tenni, hanem hogy az a munka jó hangulatú legyen. Oda mindenki úgy ment be, hogy jó kedvvel dolgozott. Ma mindenhol kevés a pénz, az embernek megalázó módon ki kell kufárkodnia az olyan gázsit, ami szerintem az én munkámhoz méltó. És akkor rossz kedvvel megyek be – kezdte a színművész, majd azt is kifejtette, hogy szerinte miért lehetett olyan sikeres a sorozat, aminek az egyik titka a megbecsült színészgárda volt, a másik pedig a széria atyjának tehetsége.

– Az anyagnak, amit Horváth Ádám írt, volt lelke. Talán itt keresendő a magyarázata, hogy 23 évvel a sorozat befejezése után nem tudok úgy kinyitni egy Facebook-ablakot, hogy ne jöjjön szembe a Szomszédok. A mai napig fiatal gyerekek is – akik nem is éltek akkor, csak az ismétlést nézték – ismerik, mert a széria nagyon egyszerű lelkülete elkapta őket – mondta Trokán Péter.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések