A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soproni néni az antifáknak: „Abba lehet ám hagyni rögtön, és el lehet ballagni innen!”


És az antifák elballagtak.


Mint arról portálunk is beszámolt, óriási égés lett az antifasiszták szombati megmozdulása Sopronban. A maroknyi osztrák és magyarországi szélsőbaloldali (kiegészülve momentumosokkal) elvileg az október 6. és 8. között megrendezendő Gerd Honsik Európai Kongresszus ellen demonstrált, ám a várva-várt tömeg elmaradt.

Sőt, mint az a Telex cikkéből kiderül, a helyi lakosság sem nagyon tolerálta az antifák bohóckodását, egy soproni néni gyakorlatilag hazaküldte a lakása előtt hangoskodó szélsőbaloldaliakat:

„A német holokauszttagadó, Horst Mahler élt abban a soproni, Lehár Ferenc utcai házban, ahová még elvonultak az antifasiszták újabb beszédeket meghallgatni. Egy hibát elkövettek, pedig tényleg mindenre gondoltak: nem egyeztettek a szomszédokkal. Így történhetett, hogy az a hölgy vitte el a show-t, aki épp a szónok háta mögött nyitotta ki az ajtót és szólt ki erélyesen: abba lehet ám hagyni rögtön, és el lehet ballagni innen…!„

No pasarán! ide vagy oda, az antifák engedelmeskedtek a hölgynek, és szépen lassan visszaszivárogtak a soproni vasútállomásra, ahonnét ki-ki vonattal vagy autóval, de elhagyta a hűség városát.- szemlézte a magyarjelen.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések