A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Soha többé nem fogtok látni” – besokallt a világhírű színésznő


Gwyneth Paltrow azt tervezi, hogy örökre eltűnik a nyilvánosság elől


Az 51 éves Oscar-díjas színésznő temérdek teendője közepette már a napokat számolja, amikor végre megpihenhet –  írta meg a hirado.hu.

A Bustle-nek adott új interjújában a Goop alapítója elmondta, hogy még szereti kormányozni a cégét, miközben középiskolás és egyetemista korú csemetéit neveli, de fejben már a nyugdíjazására készül.

„Még nem állok készen a Goop eladására, kell még néhány év. De azt tervezem, hogy szó szerint eltűnök a közéletből. Soha többé nem fogtok látni.”


Gwyneth legutoljára a filmvásznon a 2019-es Bosszúállok: Végjátékban, valamint A politikus című sorozatban tűnt fel. Ideje nagy részében sikeres vállalkozását építi, a Goop foglalkozik többek között divattal, szépségápolással, szexualitással és életmóddal is.

Mindezek mellett pedig két, Chris Martinnal közös gyermekét neveli, a 19 éves Apple-t és a 17 éves Mosest.

Az egykori sztárpár 13 év házasság után, 2016-ban vált el, két évvel később pedig Gwyneth hozzáment Brad Falchuk rendező és producerhez. Chris Martin 2017 óta él párkapcsolatban Dakota Johnson színésznővel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések