A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendszeresen megerőszakolta a nevelt lányát egy budapesti férfi


A Romániában született férfi egy budapesti nővel költözött össze, aki a gyerekeivel és rokonaival élt együtt. Az évek alatt rendszeresen megerőszakolta a nevelt lányát, akit azok után is szexre kényszerített, miután szakítottak a nővel. A férfi ezen felül többször maszturbált is a gyerekek előtt.

A férfi 2004-ben kezdett élettársi kapcsolatot egy nővel, aki a XVII. kerületben élt két gyerekével és férfi rokonaival. A nőt, a gyerekeket és a háziállatokat is rendszeresen megverte a férfi.

Később közös gyerekük is született. Amikor a férfi munkanélküli lett, neki kellett volna nevelnie a saját, valamint a két nevelt gyerekét, de súlyosan elhanyagolta őket. Az élettársa három műszakban dolgozott, így ezt ő sem tudta teljesen pótolni.

2005 tavaszán a férfi megerőszakolta az akkor 6 éves nevelt lányát, és ezt később többször megismételte.

Nyomást gyakorolt rá és büntetéssel fenyegette, hogy ne ellenkezzen. Ebben az időszakban többször nézett felnőtt filmeket és maszturbált a gyerekek előtt.

A nő 2014-ben szakított a férfival, aki a szülei dömsödi házába költözött. Még egy évvel később is megerőszakolta a nevelt lányát, amikor az látogatóba kísérte hozzá a férfi gyerekét.

A bíróság első fokon szexuális erőszak, szexuális kényszerítés és szexuális visszaélés miatt 11 év fegyházbüntetésre ítélte a férfit, valamint véglegesen eltiltotta minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel léphetne kapcsolatba. A döntés fellebbezések miatt nem lett jogerős.

Másodfokon, a Fővárosi Ítélőtábla egyetértve az ügyészséggel súlyosította az ítéletet és 15 év fegyházbüntetésre ítélte a férfit – írja a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések