A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Népharag zúdul Azahriahra a koncertje miatt! Döbbenetes kommentek jönnek


Azahriah koncert lesz 2024-ben a Puskás Arénában. Nem egyet, nem kettőt, hanem hármat. A héten arról szóltak a hírek, hogy a rajongók gyakorlatilag megrohanták a jegyirodát és az internetes felületet, ahol megvehették a jegyeket. Ezután jött a bejelentés!

Arról a Napi Újság is beszámolt, hogy már október 10-én kitört a pánik a rajongók körében. A 10 óra 10 perckor elkezdett jegyértékesítés, ami az első koncertre szólt (2024. május 25.) gyakorlatilag káoszba torkollott. 

Pár perc után lefagyott a rendszer, majd egész nap sokan arról számoltak be, hogy nem jutottak jegyhez, csak azt láthatták az internetes felületen, hogy hányan vannak még előttük, akik megvennék és kifizetnék a belépőjüket.

Rengeteg embert érdekel az Azahriah koncert

A stadionba több, mint 60 eze rember juthat be, de már akkor látszott, hogy még így is szúknek bizonyul majd. Azonnal meg is hirdettek egy második fellépést is, ugyanoda, 2024. május 26-ra. A pénteki napon gyakorlatilag ugyanez volt a koreográfia.

Kisebb káosz a webes felületen, ezért sokan úgy döntöttek, elballagnak a jegyirodához és beállnak a sorba, ami kígyózott is rendesen. Aki ott szeretett volna tikettet vásárolni, órákat kellett, hogy várjon. Minimum.

Azahriah az Instagramon dobta le az atomot

Este pedig robbant a bomba. Azahriah az Instagram-oldalán azt posztolta, hogy megvan a harmadik időpont is. Kettő teltház ugyanis már garantált. Az előbbi időpontokhoz képest korábban, május 24-én is fellép a fiatal magyar sztár.

Hozzátette, hogy jegyeket majd jövő hét keddtől, aza október 17-től lehet vásárolni. Remélhetőleg kisebb fennakadásokkal, mint az első két esetben.

Valóságos hisztéria alakult ki tehát a koncertjei miatt, ami érthető. A 21 éves dalszerző-énekes napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója. Azahriah YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 323 milliót; a Spotifyon havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait. 

Az Index ezt azzal egészítette még ki, hogy júniusban a Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet  Heaven címmel, önálló albumot legutóbb  Memento címmel adott ki.

A rajongók reagáltak

Persze nem kellett sok, hogy a több mint 200 ezres követőtáborral rendelkező Azahriah rajongói véleményt nyilvánítsanak a friss Instagram-poszt alatt. Rengetegen szomorúak!

„Ku*vanagyot mesz de azert ez nem korrekt h az elso koncert ele beraktok kvazi egy 0.at. Örultem h elsore van jegyem, es hiaba ulo, megis az elsore. Ezert nem vettem a masodikra mar mert h megiscdak az elso puskason leszek ott. De har igy megsem. Rip”

– fogalmazott egyikük.

„Jofejek vagytok… Elso nap sikerült jegyet venni mègis masodik nap fogom làtni… Nem korrekt…”

– adta ki magából egy másik kommentelő a véleményét.

„Aki megvette a jegyet az első beharangozott napra, az most mehet a 2. Napra? Érdekes hozzáállás a közönség felé… köszönjük szépen.” – szomorodott el István.

„Tesó ezt gondolod átt, kurva sokan leszünk csalódottak, aki az ELSŐ alkalomra vettek jegyet”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések