A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy sértettet is bántalmaztak egyetlen éjszaka az ittas férfiak Kecskeméten


A Kecskeméti Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt két férfival szemben, akik ittasan, minden előzmény nélkül négy személyt ütöttek meg a kecskeméti éjszakai szórakozásuk során.


A vádirat szerint a két férfi 2023. január 21-én, Kecskeméten, egy évadnyitó sportrendezvényen vettek részt, ahol jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztottak, majd éjszaka a belvárosba indultak szórakozni.

Itt a bántalmazások sorát  egyikük hajnalban, egy szórakozóhelyen, előzetes szóváltás nélkül a földre rántotta, majd többször megütötte az egyik sértettet, aki az utcára ment. Az elkövető azonban követte, és egyszer a szórakozóhely előtt is megütötte.

Két órával később, ugyanabban az utcában a két férfi egy 3 fős társaságba kötött bele és ököllel, több alkalommal megütötték a sértetteket. Az ütések olyan erejűek voltak, hogy attól az egyik sértettnek eltört a szemüvege, míg a másik két sértett a földre, illetve egy asztalra zuhant.

A bántalmazások következtében valamennyi sértett könnyű sérüléseket szenvedett. A két férfi kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyészség az egyik férfit 2 rendbeli garázdaság vétsége mellett rongálás vétségével, míg társát garázdaság és könnyű testi sértés vétségével vádolja és velük szemben közérdekű munka, illetve pénzbüntetés kiszabását indítványozza.

A vádlottak bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések