A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most derült ki: Harry herceg előre figyelmeztette Meghant a királynővel kapcsolatban


Nem szerette volna, hogy meglepetésként érje


Mint ismeretes, Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata nem alakult túl fényesen az angol királyi palotával – írta meg a Bors.

Bár az elején Harry mindent megtett annak érdekében, hogy integrálja Meghant a királyi élet vérkeringésébe, a színésznő nem aratott osztatlan sikert. Bár úgy tűnt, szívesen kapcsolódik be a különféle jótékonysági akciókba, hamar kimutatta a foga fehérjét, és állítólagos durva stílusa miatt rengeteg alkalmazott felmondott, és kis híján családi háború robbant ki.

Meghan Markel ízig-vérig színésznő. Bár túl sok jelentős szerepet nem kapott az élete során, az angolok azóta is dühösek rá, és úgy gondolják, hogy az egész hercegnéi szerepét csak megjátszotta. Az persze érzékelhető volt, hogy a palotával való szakításuk előtti időszakban már nem próbálta meg véka alá rejteni ellenszenvét a királyi család iránt, az kezdeti időszakban azért igyekezett jó benyomást kelteni. Ezt bizonyítja az a történet, hogy miképpen találkozott először Erzsébet királynővel.

2016-ban szivárgott ki a nyilvánosság számára a hír, miszerint Harry, az angolok hercege egy párt alkot az amerikai színésznővel, Meghan Markle-lel. Bár nem szerette volna hamar belerántani a palotai ügyekbe, az események sodorták magukkal a fiatalokat. Harry a Windsor Great Park páholyába ment új barátnőjével, hogy András herceggel és feleségével legyen, azonban akkor derült ki, hogy a királynő is jönni fog.

Harry aggódni kezdett, és Andrásékkal együtt adtak néhány gyorstalpaló leckét Meghannek. A színésznő nem izgulta túl a dolgot, és csak ennyi felelt: Ez annyira mókás! Szeretem a nagymamákat – mondta, mintha meg sem akarta volna érteni, hogy egy ország királynőjével fog találkozni.

Harryék eközben elmagyarázták neki, hogy mindig őfelségeként kell megszólítania, hogy soha nem szabad a szavába vágni, és hogy nem beszélhet róla – tudta meg a Mirror.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések