A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megöltek egy magyart az arab terroristák?


A Világgazdaság arról ír, hogy a Hetek információi szerint a Hamász terroristái meggyilkoltak egy magyar állampolgárt az izraeli vérengzésben. Az információt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg.


Van magyar áldozata a Hamasz terrortámadásának – erről a Hetek hetilap számolt be, írja a Világgazdaság.  Forrásként egy hozzátartozót jelöltek meg, akivel interjút is készítettek, amit majd pénteken közölnek.

Amennyiben mindez helytálló, kérdés, hogy ők újabb, eddig nem ismert magyar túszok-e vagy benne vannak abban a négy személyben, akikről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter még október 27-én számolt be, mint akiket fogva tartanak a szélsőségesek.

Az viszont biztosan új információ, hogy a Hetek szerint egy magyar állampolgár is áldozatául esett az október 7-i vérengzésnek. Erről szintén Osnat Weiss beszélt nekik, aki az állítja, hogy a másik bátyját, Amirt – aki rendelkezik magyar állampolgársággal – a feleségével együtt megölték, a saját otthonukban gyilkolták meg a terroristák.

Ennek megerősítse érdekében megkeresték a Külgazdasági és Külügyminisztériumot. Ugyancsak a Hetek írta meg elsőként, hogy két magyar gyermeket, a 15 éves Dafnát és a 8 Ellát túszul ejtett a Hamász. Ezt az információt a külügyi tárca később megerősítette.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések