A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj pártja nem tart megemlékezést október 23-án


Október 23-án a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Mindenki Magyarországa Néppárt nem tart központi rendezvényt – tudta meg a Magyar Nemzet.

Információk szerint Márki-Zay Péter ehelyett úgy döntött, pártjával a szélsőséges civil szervezetek által szervezett tüntetést támogatják, mozgalmával csatlakozik Karácsony Gergelyhez, aki most azokkal készül megemlékezni az 1956-os forradalom évfordulójáról, akik az elmúlt évben ott álltak a jogellenes, rendbontással járó tüntetések mögött.

A fővárosi önkormányzat ugyanis egyik szervezője a Szabadság! Érted! elnevezésű rendezvénynek, de a rendezők között, a teljesség igénye nélkül, ott van a Tanítanék Mozgalom, az Egységes Diákfront, a Civil Bázis, a PDSZ, az Igazgyöngy Alapítvány, a Nyomtass te is!, az Oktatással a Demokráciáért Alapítvány, illetve a Roma Parlament.

Csupa szélsőséges eszközöket használó, külföldről pénzelt szervezet, amely a kormányellenes demonstrációk éllovasa, így borítékolható, hogy a főváros október huszonharmadikai rendezvénye nem a megemlékezésről fog szólni, sokkal inkább egy újabb botrányos tüntetésről.

Úgy tudjuk, a Mindenki Magyarországa Mozgalom a Hősök terére hívta szimpatizánsait, illetve az aktivistákat tömörítő Kossuth körök tagjait, hogy onnan közösen vonuljanak át az Oktogonhoz, ahol többek közt Karácsony Gergely is felszólal. Információink szerint Márki-Zay arra kéri szimpatizánsait, mutassák meg, hogy szervezetük kiáll minden olyan kezdeményezés, demonstráció mellett, amely elősegíti a rendszerváltást és egy tisztességes Magyarország megteremtését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések