A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Libanon: keresztények támadtak a meleg tüntetőkre (videók)


Az “Isten Katonái” csoporthoz tartozó bejrúti keresztények meleg tüntetőket támadtak meg Bejrútban.


A  meleg tüntetők  többletjogokat követeltek maguknak. A libanoni média azt állítja, hogy – az Egyesült Államok libanoni nagykövetsége mellett – Soros György oligarcha áll a homoszexuális civil szervezetek propagandaszervezeteinek finanszírozása mögött. Valószínűleg így is van, hiszen itthon nálunk is ezt látjuk.

Az LMBTQ féle „Szabadság Menete” támogatóit végül eltávolították és a biztonsági erők járműveibe ültették, miután egyre több tüntető ostromolta őket, és követelték a woke program leállítását Libanonban.

A keresztények és a melegek közötti összeütközésről is nyilvánosságra került pár felvétel, előzetesen motorosok az LMBTQP vonulás útvonalát is megpróbálták elállni.

Az esemény csaknem egy hónappal azután történt, hogy hazafiak egy csoportja megrohamozta a bejrúti LMBTQ bárt, amely egy drag queen show-nak adott otthont. Pár résztvevőnek ekkor is ellátták a baját, szintén az Isten Katonái hajtották végre az akciót.



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések