A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Krúbi beteges orbánozása már Azahriah számaiban is rügyezik - Egy maffia, egy érdek!"


Azahriah fiatalok százezreire fog hatni, míg egy jobboldali hangadó szinte senkire - írja Fankadeli az Instagramon.

„Figyelem! Nyilvános információim vannak Azahriahval és Varnus Xavérral kapcsolatban! Hogy miért fogalmazok ilyen komikusan? Azért mert ahogy pillanatokon belül, úgy a közelgő Kultúrháború 3 című filmemben is csak olyan dolgokat rakok össze melyek egy kattintásra vannak bárkitől. Az instagram karakterlimitje szűk, szóval… 

A fotón Aza és Krúbi látható. 


Aza amellett, hogy betegesen gyűlölködő szövegei vannak, Tirpával meghonosította a horrorreppet. Hallgass meg egy ilyan dalt, ha bírsz! Ők voltak Krúbi társai a Budapest Parkban rendezett fas_szépségversenyen, ahol több ezer kiskorú is volt! Ha megnézed azt a videót csalódni fogsz Magyarországban! Aza mindennek tetejében édesapa. Aza 3 napja hozta ki közös számát Azahriahval Nagy a zaj címmel. Azahriah sok füvezésre buzdító szövege ilyen formán is támogatásra lelt. Így életre kelt a kapcsolódás az Aza, Tirpa, Krúbi, Azahriah tengelyen, ami nem csoda, hiszen még 30 nevet lehetne melléjük írni. 

Ez ugyanis egy brancs! 

Egy mafia, egy érdek! Krúbi beteges Orbánozása már Azahriah számaiban is rügyezik. De ez a legkevesebb. Ismétlem. Drogpropagálás és fas_zszépségverseny kiskorúaknak! Aza az Arénás koncertet reklámozza ergó fel fog ott lépni. 3-szor 40.000 ember előtt, ahol egy jóadag kiskorú lesz! Így legitimizálják majd a tudatukba amit Krúbi, Aza és Tirpa képvisel! Ez a feketemágia a gyakorlatban. A fotó is a Gamestar oldalról van, amit minden második kamaszfiú olvas. 

Több miniszterrel tárgyaltam már a témáról az évek során, de semmi eredmény. 

Pedig a kultúrháború minden társadalmi jelenség alfája és omegája. Varnus Xavér pedig elvileg értelmiségi ember. Ezt ő is 15 kattintásból felgöngyölíthette volna, ahogy bárki más. Mégis a társadalom 99%-a csak tudattalanul bambul és továbbra is elhiszi, hogy mivel sok légy száll a szarra… a szar az egy siker. A hatalom kezéből a jelenség lassan kicsúszik, ezért le kell velük paktálni. Ugyanis egy Azahriah hamarosan fiatalok százezreire fog hatni, míg egy jobboldali hangadó szinte senkire. De hiába paktálnak le velük. Sajnos a nemzetben gondolkodók sem értik a folyamatábrát. És hány ezer amúgy jó magyar ember gyereke lesz ott ezen, és egy lépésnyire Krúbi és Tirpa lelkületétől.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések