A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Közösen árulta a drogot egy debreceni pár és egy hajdúhadházi férfi


Egy trió tagjainak bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt kell felelnie. A debreceni bűnügyesek befejezték az ügy vizsgálatát.


A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2022. május 17-én két helyszínen tartottak kutatást, mivel felmerült a gyanú, hogy egy debreceni pár és egy hajdúhadházi férfi közösen árultak kábítószert a lakókörnyezetükben.

A 40 éves nő és 37 éves élettársa otthonában kábítószergyanús port, valamint ennek értékesítéséhez szükséges eszközöket és készpénzt találtak a rendőrök. A pár ismerősüktől, egy 36 éves hajdúhadházi férfitól vásárolta a tiltott szereket, amiket később Debrecenben értékesítettek.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették mindhármukat, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek. Bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt kell felelniük a gyanúsítottaknak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések