A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Közös iszogatás után kifosztotta munkatársát egy férfi Tiszacsegén


A szemfüles szomszédok értesítették a rendőrséget.


Kifosztás és lopás miatt kell felelnie annak a 35 éves férfinak, aki iszogatás után kifosztotta ismerősét Tiszacsegén – tudatta a police.hu közlésében.

A két férfi egy munkahelyen dolgozott Tiszacsegén. Az 55 éves meghívta magához a 35 éves munkatársát október 27-én délután. Az ingatlan kertjében beszélgettek, iszogattak, majd a házigazda elaludt. Fiatalabb ismerőse hezitált kicsit, majd átkutatta a ruháit, elvette a nála lévő értékeket, és az ingatlan kulcsát is.

A kulcsok segítségével bejutott a családi házba, és vitt mindent, amit csak talált. Parfümöket, tisztítószereket, ruhaneműket és némi élelmiszert is.

A szomszédok lettek figyelmesek az ismertelen férfire, aki több, jól telepakolt szatyrot próbált rögzíteni a kerékpárjára. Értesítették a rendőrséget és közben kérdőre vonták az idegent. A rendőrök perceken belül a helyszínre értek, és elfogták. Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések