A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Klicskó szerint a megszállt területek már nem Ukrajna részei


Meglepő megállapítást tett egy ukrán tévéműsorban Kijev főpolgármestere.

Vitalij Klicskót az esetleges ukrajnai választásokról kérdezték, és főként arra voltak kíváncsiak, hogy a jelenleg orosz ellenőrzés alatt álló területeken hogyan tervezik azokat megvalósítani. A politikus pedig nemes egyszerűséggel azt a választ adta, hogy azok a területek már nem képezik Ukrajna részét.

Nos, tekintve, hogy Kijev folyamatosan azt harsogja, hogy akkor lesz béke, ha az utolsó orosz katona is elhagyja az ország területét, a boxolóból lett polgármester látszólag készen áll békét kötni.

Kijev polgármestere, Vitalij Klicsko egy helyi televízióban adott interjút, melyben azt mondta, hogy a Kijev ellenőrzésén kívül eső területek „már nem Ukrajna részei”.

Klicsko a közelgő ukrajnai választások kapcsán arról beszélt, hogy az Oroszország részévé vált területek egy levágott roncsot jelentenek.

Hogyan kell szavazni? Azok a területek, amelyeket megszálltak – azok már nem Ukrajna részei, mert ott nem lesznek képviselők

– idézte a politikust a Kárpáthír.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések