A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karját és lábát is eltörte az élettársának egy kecskeméti férfi


A férfi féltékenységből többször is brutálisan megverte az élettársát, a lábát és a karját is eltörte. Az sem állította meg, hogy a nő be van gipszelve, tovább verte a nőt, ami miatt eltört a gipsz a karján.


A kecskeméti férfi tavaly szeptemberben szabadult feltételesen a börtönből, majd a próbaideje alatt élettársi kapcsolatot kezdett egy nővel, akivel a nagymamájánál laktak. A férfi bedrogozva, féltékenységből többször is megverte.

Tavaly novemberben egy vita közben többször ököllel megütötte az arcán az élettársát, majd egy kalapáccsal a jobb bokájára ütött. Napokkal később a nagymama hívta ki a rendőröket, mert a nő nem tudott lábra állni. Kiderült, hogy a nőnek zúzódott a koponyája, valamint eltört a lábszárcsontja.

Két héttel később megint megverte a férfi, többször arcon ütötte, majd egy seprű nyelét kettétörte és azzal verte a sarokban, kezeivel védekező élettársát. A nőnek emiatt eltört az alkarja.

Januárban a férfi megint megtámadta a nőt, mindenhol ütötte és meg is harapta. Olyan brutálisan megverte, hogy a karján eltört a gipsz. A nő ezek után a begipszelt lábával átment a szomszédba, ott kért segítséget.

Az ügyészség súlyos testi sértéssel és kapcsolati erőszakkal vádolja a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések