A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kadirov: Izrael kitörölhetetlen szégyennel mocskolta be magát palesztinai tettei miatt

Izrael örökre kitörölhetetlen szégyennel mocskolta be magát palesztinai tettei miatt - jelentette ki Ramzan Kadirov csecsen államfő.

"A palesztinai tragikus események minden normális ember szívében szűnni nem akaró fájdalommal tükröződnek. Az izraeli rezsim által elkövetett atrocitások és bűncselekmények emlékeztetik az emberiséget arra, hogy a fasizmus továbbra is valós fenyegetést jelent az egész világra. Azzal, hogy Izrael egész városrészeket égetett fel, és kíméletlenül megölt nőket, gyerekeket és időseket, örökre kitörölhetetlen szégyennel mocskolta be magát" - írta Kadirov a Telegram-csatornáján.

Kadirov szerint muszlimok százai továbbra is közös imát végeznek a köztársaság nagy mecseteiben.

"Minden alkalommal növekszik a hívők száma. A mindenható Allahhoz intézett imákban a lakosok üdvösséget kérnek Palesztina lakosságának és gyors győzelmet az ukrajnai különleges hadműveletein belül ugyanezen fasizmus ellen harcoló testvéreinknek" - tette hozzá a köztársasági vezető.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések