A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kaczyński: Lengyelország győzni fog

A Jog és Igazságosság elnöke megszólalt az Ipsos exit polljának kihirdetése után.

A kampánycsend végeztével Lengyelországban kihirdették az Ipsos kutatóintézet exit pollját, a valódi eredményekre még várni kell. Az adatokat ennek ellenére már kommentálta Jarosław Kaczyński lengyel miniszterelnök-helyettes, a Jog és Igazságosság (PiS) elnöke.

Kaczyśnki leszögezte: örülnek az eredmények, hiszen ők győztek. Kiemelte: a következő napokban kiderül, hogy a győzelmük eredményeképpen kormányt is tudnak-e alakítani. Abban mindenesetre reménykedik, hogy az eddigi projektjüket folytatni tudják – akár ellenzékből is. 

Hangsúlyozta: nem engedik, hogy a legfontosabbat, a függetlenséget, a saját sorsukról való döntés lehetőségét elveszítse Lengyelország.

Jelezte: mindent megtesznek annak érdekében, hogy programjuk továbbra is megvalósuljon – ennek érdekében nem adják fel a harcot. Felidézte, hogy pártjával sokat tettek Lengyelországért, és reménykednek abban, hogy Lengyelország győzni fog. Ők legalábbis a még ismeretlen eredménytől függetlenül mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy győzzenek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések