A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így közlekednek a DKV járatai mindenszentek és halottak napja idején


A Debreceni Köztemető, a halottak napját megelőzően már meghosszabbított nyitvatartással várja a sírkertbe látogatókat. A nyitvatartáshoz igazodva a DKV Zrt. 2023. október 23., hétfő és november 02., csütörtök között módosítja a trolibuszok és autóbuszok közlekedését.  

A trolibuszok közlekedését érintő változások

Október 23-án, hétfőn a Köztemető reggel 07:00 és este 19:00 óra között tart nyitva. A 3-as és az 5-ös trolibuszok, az érintett időszakban a Köztemető, főkapuig közlekednek. A trolik munkaszüneti napi menetrend szerint szállítják az utasokat.

Október 24-én, keddtől, október 27-én, péntekig a Köztemető reggel 07:00 és este 19:00 óra között tart nyitva. A 3-as és 5-ös trolibuszok, az érintett időszakban a Köztemető, főkapuig közlekednek. A trolik tanítási időszak, munkanapi menetrend szerint szállítják az utasokat.

Október 28-án, szombaton a Köztemető reggel 7:00 és este 19:00 óra között tart nyitva. A 3-as és 5-ös trolibuszok, az érintett időszakban a Köztemető, főkapuig közlekednek. A trolik szabadnapi menetrend szerint szállítják az utasokat.

Október 29-én, vasárnap a Köztemető reggel 7:00 és este 19:00 óra között tart nyitva. A 3-as és 5-ös trolibuszok, az érintett időszakban a Köztemető, főkapuig közlekednek. A trolik munkaszüneti napi menetrend szerint szállítják az utasokat.

Október 30-án, hétfőtől, november 01-én, szerdáig a Köztemető reggel 7:00 és 20:00 óra között tart nyitva. A trolibuszok, minden viszonylaton az ezekre a napokra vonatkozó, egyedi menetrend szerint közlekednek.

November 02-án, csütörtökön a Köztemető reggel 7:00 és 19:00 óra között tart nyitva. A trolibuszok, minden viszonylaton az ezekre a napokra vonatozó, egyedi menetrend szerint közlekednek.

Az autóbuszok közlekedését érintő változások

November 01-én, szerdán a 22-es és 24-es autóbuszjáratok egyedi menetrend szerint szállítja az utasokat. A többi autóbusz viszonylat munkaszüneti napi, ünnepnapi menetrend szerint közlekedik.

Kérjük, Mindenszentek és Halottak napja idején, a megnövekedett forgalom enyhítése érdekében, aki teheti, elsősorban a közösségi közlekedés igénybevételével keresse fel a Köztemetőt.

A temetői járatok egyedi menetrendje hamarosan elérhető a www.dkv.hu oldalon, a TransIT DKV és a menetrend.app applikációkon. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések