A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gréczy szerint azért van egyre kevesebb katolikus, mert az emberek utálják, ha a szószékről megmondják nekik, kire szavazzanak

A Rejszführer most a laptopját verte.

Gréczy Zsolt, Gyurcsány jobbkeze az alábbiakat posztolta:

„Segítek Semjén Zsoltnak. A KDNP elnöke szerint azért van kevesebb katolikus/keresztény Magyarországon, mert a DK. Bár tudom, hogy a Demokratikus Koalíció ereje és befolyása nő, de azt még én sem gondoltam volna, hogy magukat katolikusnak tartó magyarok százezreit tudjuk meggyőzni arról, hogy tagadják meg vallásukat, hitüket. Akkor segítek Orbán Viktor helyettesének.

1. Azért van egyre kevesebb katolikus, mert az emberek utálják, ha a szószékről megmondják nekik, kire szavazzanak. Pláne, ha a javasolt Fidesz minden, csak nem keresztény. 

2. Azt sem szeretik az emberek, ha a keresztény politikusok lopnak, csalnak, hazudnak, egyáltalán nem úgy élnek és cselekszenek, ahogy keresztény politikustól elvárnák. 

 
3. Azt sem szeretik, ha megjelenik a bíboros a fő korrupt eligazító rendezvényén, ahol amúgy sok évet lehetne kiosztani.

4. Azt sem szeretik, ha a pedofil és ügynök papokat mentegetik.

5. Lehet, hogy sokkal többen katolikusok/keresztények, de ezzel a politikai kurzussal – hirdesse bármily erőszakosan is erkölcsi fölényét – nem kívánnak közös értékrendet képviselni.

6. Meglehet, a létszám zuhanásának egy másik oka, hogy sok keresztény/katolikus vándorolt ki Nyugatra, ahol a kormány államtitkára szerint üldözik és börtönbe zárják a keresztényeket. Ez pedig hazugság, tehát bűn. 

7. Talán az sem tesz jót, hogy a megtámadott örmény katolikusok helyett a támadó muzulmán azerieket támogatja a kormány. Baltás gyilkos, gázszállítás. 

8. Az a hatalom, amelyik szóban keresztény, de folyton kiderül valami erkölcsi, gazdasági és verbális gazság, ott egyre kevesebben vallják majd magukat kereszténynek. Megtartják maguknak a hitüket. Nem elég éppen most jönni a templomból, ha a karitatív egyházat meg akarják ölni.

9. Egy igazi keresztény/katolikus sosem nevezné hazaárulónak azokat, akik másképp gondolkodnak és másképp vezetnék az országot. 

10. Egy igaz katolikus nem fotózkodik általa legyilkolt állatok tetemeivel.

11. Egy igazi katolikus politikus nem tart imareggelit, hogy utána az ülésteremben politikai ellenfeleit ragalmazta, hazudjon az ország állapotáról és általa is ismert/elkövetett bűncselekményekről hallgasson. 

10. Semjén Zsolt biztos lehet benne, hogy Krisztusnak sem tetsző, amit művelnek. 

Persze, tudják mind.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések