A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fehér szereplős Hófehérkét készít egy konzervatív médiacég, a fekete Disney helyett


Saját élőszereplős verziót készít a Hófehérkéből a Daily Wire nevű konzervatív médiavállalat Hófehérke és a gonosz királynő (Snow White And The Evil Queen) címmel.


A film főszereplője a youtuber Brett Cooper lesz, aki a Daily Wire egyik közéleti beszélgetős műsorának háziasszony-kommentátoraként ismert, emellett a cég Arthur-mondakörről szóló fantasy-sorozatában a The Pendragon Cycle-ben is feltűnik majd.

Az ellen-Hófehérke 2024-re készülhet el, és a cég gyerektartalmakra szakosodott streaming-platformja, a Bentkey első egész estés filmje lesz.

Ellen-Hófehérkének persze nem hivatalosan nevezik, de a Disney hamarosan érkező élőszereplős Hófehérkéjének ellenpontjaként készül, a Disney filmjében ugyanis a barnabőrű Rachel Zegler lesz a címszereplő.

Zegler latin-amerikai gyökerekkel rendelkezik, édesanyja kolumbiai származású, így botrányt okozott az, hogy ő kapta a Hófehérke szerepét, mert hát hogyan is játszhatna egy latino színésznő valakit, akinek eposzi jelzője szerint hófehér a bőre.

A Daily Wire nyilván nem is hivatkozhatna erre saját filmjük indokai között, balladai homállyal úgy fogalmaztak, a Disney ugyan használja még Walt nevét, de eldobták az ő örökségét, valamint, hogy a Disney Hófehérkéje a jelen kor népszerű, de ártalmas hazugságainak teszi majd ki a gyerekeket.

A Daily Wire egy kedvcsinálót is kiadott a saját Hófehérkéjéhez ami itt látható.

A Hófehérkét egyébként a woke-mozgalom hívei támadták már szexuális erőszak miatt (csókjelenet) és azért is, mert a törpék azok törpék.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések