A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy izraeli politikus szerint a földdel kell egyenlővé tenni Gázát, mint Drezdát


„Izrael azonnali céljának kell lennie, hogy elpusztítsa Gázát”


Izraelnek a földdel kellene egyenlővé tennie Gázát, és minden palesztint Egyiptomba kellene kiutasítania, hogy elrettentse ellenségeit – mondta Moshe Feiglin, a Likud párt tagja és volt kneszetbeli törvényhozó egy szerdai interjúban. Feiglin legutóbbi televíziós szereplése, amelyben Gáza bombázására szólított fel, mint a második világháborúban a német Drezda városa, vírusként terjedt el a közösségi médiában – számolt be az Orosz Hírek.

Az Izraeli Hírhálózatnak (INN) nyilatkozva Feiglin azon kesergett, hogy 18 nap telt el a Hamász támadása óta, és „Még mindig nem álltunk bosszút [sic], bibliai módon… nem égettük hamuvá gázát azonnal”!

Izrael azonnali céljának kell lennie, hogy „elpusztítsa Gázát; a föld feletti és a földalatti alagutakat. Csak azután küldjük be a hadsereget” – mondta Feiglin az INN-nek.

„Győződjünk meg róla, hogy Gáza minden lakója Rafiahba menekül. Hatalmas emberiességi válságot teremtsenek. Az egész területet tegyék a földdel egyenlővé, ahogyan Gush Katifban és Yamitban tették” – tette hozzá.

„Ha ennél kevesebbet teszünk, akkor vereséget szenvedünk, és újra és újra ugyanazt kapjuk; még rosszabb formában”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések