A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobrev a saját programjának bemutatása helyett a kormányt gyalázta

Újabb programpontot mutatott be Gyurcsányék úgynevezett árnyékkormánya - ezúttal Veszprémben. Dobrev Klára előadása nagy részében a kormányt gyalázta, a saját tervek bemutatása helyett. Gyurcsány Ferenc neje szerint a magyar állam nem képes garantálni a hétköznapok biztonságát. A Demokratikus Koalíció politikusai voltak azok, akik a fegyverszállítást sürgették az orosz-ukrán háború kitörésekor és rendszeresen migrációpárti kijelentéseket tettek.

Az "árnyékkormány" egy újabb programpontját kívánta bemutatni Dobrev Klára a pénteki rendezvényükön, ezúttal Veszprémben. Azonban beszéde mintegy háromnegyedében ismét a magyar kormányt gyalázta.

"A mai hatalmasok, a mostani kormányzóknak nem magyar emberek vannak a szemük előtt, hanem egész egyerűen csak választók" - mondta Dobrev Klára az elvileg programbemutatónak szánt rendezvényen, majd hozzátette: "Ez a 13 év a magyar állam leépüléséről szól."

Dobrev szerint szociáldemokrata fordulat kell Magyarországon és azt ígéri: ezt csak ők képesek meghozni!

"A magyar állam nem képes garantálni a hétköznapok biztonságát, és ma már a fizikai biztonságunkat sem, ezért van szükség egy erős szociáldemokrata fordulatra" - fejezte ki Gyurcsány Ferenc felesége.

Csakhogy éppen a DK politikusai - köztük Gyurcsány Ferenc és Rónai Sándor voltak azok, akik egykor fegyvereket akartak küldeni Ukrajnának.

A határvédelem mellett is érvelt Dobrev Klára. Mindez annak fényében álságos, hogy a Demokratikus Koalíció politikusai azok, akik rendszeresen kiállnak az illegális migránsok mellett. Sőt, Gyurcsány Ferenc korábban azt állította: nem súlyos a menekültkrízis Európában, de a határkerítés lebontását is követelték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések