A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Daniel Ricciardo visszatér


A 34 éves versenyző öt futamot hagyott ki


Felépült sérüléséből és a hétvégi Egyesült Államok Nagydíján visszatér Daniel Ricciardo, a Forma–1-es Alpha Tauri ausztrál pilótája.

A 34 éves versenyző öt futamot hagyott ki, miután a Holland Nagydíj edzésén kézközépcsonttöréssel járó balesetet szenvedett augusztus 25-én. Felépülése alatt az új-zélandi Liam Lawson helyettesítette őt a világbajnoki címvédő Red Bull-istálló fiókcsapatában, mégpedig hatékonyan: a harmadik F–1-es futamán már pontszerzőként ért célba, és összességében is jó teljesítményt nyújtott.

Ricciardo a múlt hétvégén részt vett egy nashville-i Red Bull-rendezvényen, és az Egyesült Államok Nagydíján, pénteken már szerepelni fog Austinban.

Az egy hónappal ezelőtt dőlt el, hogy Ricciardo és a japán Cunoda Juki vezeti majd az Alpha Tauri versenyautóit a jövő évi Forma–1-es idényben is, míg Lawson teszt- és tartalékversenyző marad.

Ricciardo a Red Bull teszt- és tartalékpilótájaként kezdte a mostani idényt, azonban a nyári szünet előtt ő váltotta a gyenge eredményei miatt menesztett holland Nyck de Vriest.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések