A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Betelt a pohár Katalin hercegnénél: nem fog többé békéltetőt játszani


A bennfentes szerint a hercegnét annyira megbántották Harry herceg támadásai, hogy többé nem fog közbenjárni az érdekében


Harry herceg, amióta 2020-ban feleségével, Meghan Markle-lel elhagyta a királyi családot, többször is tett olyan kijelentést nyilvánosan, melyben a család tagjait vádolta múltbéli sérelmek miatt. A támadásaival nemcsak a testvérét, Vilmost és édesapját, III. Károlyt, de sógornőjét, Katalin hercegnét is olyannyira megsértette, hogy utóbbi többé nem akar a békéltető szerepében közbenjárni a herceg érdekében – számolt be a Ripost.

A királyi kommentátor, Jennie Bond azt nyilatkozta, hogy Katalin hercegné a múltban többször is a közvetítő szerepét játszotta, a királyi család tagjai és a sussexi herceg között: annak idején ő hozta össze a fivéreket, még 2021-ben, Fülöp herceg temetése előtt. Azóta viszont kettejük viszonya is annyira elmérgesedett, hogy többé biztosan nem fog hasonló lépéseket tenni.

„Úgy gondolom, eljutott egy olyan szakaszba, ahol vissza kell lépnie. A dolgok túl messzire mentek, Katalin pedig feldúltnak, megbántottnak és sértettnek érzi magát” – mondta el Jennie Bond.

Katalinnál talán az jelentette az utolsó cseppet a pohárban, ahogy Harry herceg idén megjelent Tartalék című kötetében őt is górcső alá vette: többek közt megemlítette, ahogy Meghan és Katalin között mindig feszült volt a viszony, és részletezte azt a hírhedt vitát is, ami a koszorúslányok ruhája miatt robbant ki – írták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések