A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balhé: Jakab Péter lement Zsadányba balhézni, megtámadta az általa fideszesnek mondott polgármestert és le is fogja csukatni


Zsadány polgármestere végre kiosztotta a a 0 százalékos hülyegyereket, aki még abból sem készült fel teljesen, hogy Dudás Árpád milyen színekben lett polgármester a legutóbbi választásokon.

A Jobbikot is szétverő, a magyar lakosság által 80 százalékban elutasított politikai kalandor, most a Zsadányhoz hasonló kis települések lakosaitól várja a megváltást, hogy olyan szavazóbázisra tegyen szert, amivel legközelebb egyáltalán elindulhat a választáson.

Közösségi oldalán ezt írja a felesége mellett a titkárnőjét baszogató, hazudozó tróger:

Zsadány fideszes polgármestere, Dudás Árpád felépített 120 millióért egy faházat. Hivatalos nevén "Attila király fapalotáját".  Közpénzből.

Ideges lett, amikor megkérdeztem, miért nem tudom megnézni. Jött a szokásos fideszes arrogancia, "hülyegyerekezés". Ez az ember egy falut terrorizál. Már nem sokáig.

A Nép Pártján felszabadítja a vidéket.- írta Jakab Péter, azonban a videón teljesen más látszik. Jakab őrjöngve adja elő, hogy mindenki le lesz csukva.

A Jakab Péternek nevezett politikai nulla százalékos senki érdekes módon egy olyan figura felkérésére érkezett Zsadányba, aki köztudottan lopkodta a település szociális konyháját. 

Mint mondani szokás embert barátjáról madarat tolláról.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések