A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azahriah harmadik Puskás Aréna-koncertje is telt házas lehet


A 21 éves előadó már kétszer megtöltötte a Puskás Arénát, de a harmadik koncertjére is több tízezer ember próbál bejutni. 

Azahriah első, május 25-i koncertjére pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket, így egy második alkalmat is meghirdettek május 26-ra. Hétfő este azonban már erre a napra is alig maradt szabad hely, a 25 és 99 ezer forintos szektorok szinte teljesen tele voltak.

Később Azahriah bejelentette, hogy május 24-én is fellép a Puskásban, kedd reggel 10:17-kor pedig el is kezdődött a jegyértékesítés: a nagy érdeklődés miatt most is elég hamar összeomlott az online értékesítési felület.

A Világgazdaság egyik kollégája ekkor a 14 677. várakozó volt a virtuális sorban, majd néhány perccel később egy másik kolléga is bejelentkezett a Jegy.hu felületére: ekkor már nagyjából 23 ezren álltak a sorban, később már majdnem 30 ezren.

A lap egyik olvasója elárulta, majdnem 8 órán keresztül „állt sorba” az online értékesítésnél, mire a rendszer jelezte, hogy sikerült jegyet vásárolnia a koncertre. De a Broadway jegyiroda előtt is hosszú sor kígyózott már másfél órával a jegyértékesítés megkezdése előtt.

A Telexnek ketten azt nyilatkozták, 4:55-kor érkeztek a helyszínre, hogy kiemelt állójegyet tudjanak venni. Mint kiderült, nem sokkal 10 óra után Azahriah is odament a Kiskörútra, majd bement a jegyirodába. Nyitás után beült a pult mögé, és egy órán keresztül ő maga is árulta és dedikálta a jegyeket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések