A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Átfogó politikai beszédet tart november 22-én Orbán Viktor Zürichben

Átfogó politikai beszédet tart november 22-én Zürichben Orbán Viktor miniszterelnök az idén 90 éves rangos svájci konzervatív hetilap, a Weltwoche jubileumi ünnepségén – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.

Az eseményen pódiumbeszélgetés is lesz, amelyet a Weltwoche főszerkesztője, Roger Köppel svájci néppárti parlamenti képviselő moderál. A rendezvény fogadással zárul – mondta a sajtófőnök. A részvétel regisztrációhoz kötött és csak korlátozott számú helyet tudnak biztosítani azok számára, akik kíváncsiak Orbán Viktor szavaira.

Hogy miről beszél majd a magyar miniszterelnök, azt most még nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy egy ötcsillagos, kastélyra hajazó zürichi luxushotel lesz a helyszín.
Orbán Viktor a Die Weltwoche meghívására érkezik Svájcba.

A statisztikák szerint a heti 45 ezres példányszámban fogyó magazin főszerkesztője, Roger Köppel nagy rajongója a magyar kormányfőnek, amit nem is titkol. 

A Fidesz elnöke márciusban tekintélyes terjedelmű interjút adott a Die Weltwoche című svájci hetilapnak, amelyben többek között beszélt az orosz–ukrán háborúról, a béketeremtésről, Donald Trumpról, valamint a genderideológiában rejlő veszélyekről. Elképzelhető, hogy a főszerkesztő akkor hívta meg Svájcba a politikust.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések