A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Árokba hajtott egy rendőrök elől menekülő embercsempész


9 illegális bevándorlót és egy embercsempészt fogtak el a Veszprém vármegyei rendőrök.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. október 29-én 0 óra 50 perckor a Vas vármegyei Bögötén intézkedtek egy magyar rendszámú autó sofőrjével szemben. A férfi korábban a 71-es számú főúton haladva nem állt meg a rendőri jelzésre, így közlekedett tovább a 84-es főúton, míg végül egy vízelvezető árokba hajtott bele.

A gépjárművet egy portugál illetékességű 26 éves személy vezette, és rajta kívül a járműben tartózkodott 9 fő, akik magukat szír állampolgárnak vallották. Az egy férfi, a három nő és az öt gyermek a jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta hitelt érdemlően igazolni. A sofőrt a rendőrök előállították, vele szemben embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Az egyenruhások a magyar jogszabályoknak megfelelően intézkednek az illegális bevándorlók ideiglenes biztonsági határzárhoz való visszakíséréséről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések