A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Allahu Akhbar!” – A Hamász terroristáit ünnepelték a palesztinok és a migránsok Európa-szerte


A Hamász terroristáit ünneplik a palesztinok Európa-szerte. Több száz ember vonult utcára szombat este Berlinben és Londonban. Palesztin zászlókat lengettek és azt skandálták: Allahu Akhbar, vagyis Allah a leghatalmasabb. Az iszlamista jelszót kiabáltak azok az arab fegyveresek is, akik szombat reggel lerohanták Izraelt és több száz embert gyilkoltak meg. 

A palesztin harcosok lerohanták Izraelt és véres öldöklésbe kezdtek. Alig néhány óra alatt több száz embert gyilkoltak és sebesítettek meg. Válogatás nélkül mészároltak le ártatlan civileket az utcán és rabolták el őket, de betörtek a házakba is és végeztek mindenkivel.

Drámai felvételek kerültek fel a közösségi oldalakra. Egy családot az otthonában ejtettek túszul. Az anya testével védte gyermekeit és könyörgött, hogy ne öljék meg őket. A Hamász terroristái egy halott nő teste fölött ünnepeltek.

Közben pedig azt kiabálták, hogy

Allahu Akhbar, vagyis Allah a leghatalmasabb.

Az iszlamista éljenzést zengik több más videóban is a brutális támadók, és közben azok a palesztinok is, akiket az elmúlt években beengedtek Európába.

Ahogy kitört az izraeli-palesztin háború, több helyen is az utcára vonultak.

Birmingham:

Palesztinát étetve, nemzeti zászlókkal a kezükben ünnepeltek szombat este Berlinben. Antiszemita szólamoktól is hangosak voltak a német utcák. A bevándorló palesztinok többször azt skandálták, hogy mocskos zsidók. A rendőrök nagy erőkkel biztosították az utcai megmozdulást.

Rotterdam:



Londonban is több száz migrációs hátterű Palesztinát támogató gyűlt össze. Autókkal vonultak végig a városon, utcákat zártak le.

A rögtönzött utcabál hajnalig tartott.

Egy görög menekülttáborban ugyancsak a Hamász támadását ünnepelték az illegális bevándorlók. Erről a Mandiner osztott meg egy videót. A portál azt írja: a háborús konfliktus miatt egyre több ilyen csoport indulhat Európa felé.

Párizs külvárosa:


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések