A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kamaszfiú nyakon aztán mellkason szúrt egy prostituáltat Kecskeméten


A férfi még tizenéves korában egy sötét utcában késsel váratlanul rátámadt egy prostituáltra, és a nyakán, illetve mellkasán brutálisan összeszurkálta. Több, mint húsz évvel később pedig azzal fenyegetőzött, hogy bombával fogja felrobbantani a bíróságot, így közveszéllyel fenyegetés miatt is felelnie kell.

Az elkövetéskor 16 éves férfi 2001 tavaszán Kecskeméten megismerkedett egy prostituálttal, akivel szexelni akart. A nő azonban nemet mondott, mert a fiúnak nem volt kocsija. A fiatal ennek ellenére kereste annak lehetőségét, hogy ismét találkozhasson a nővel.

2001. április 11-én este a nő épp a szemetet vitte le, amikor bosszúból

hátulról megragadta, bal kezével befogta a száját, majd egy 16 cm pengéjű késsel megvágta a nyakát.

A támadás során földre került nő azt kiabáta, hogy „Segítség! Megölnek!". A fiú ekkor

mellkasánál fogva leszorította és a nyakán, és a felsőtestén többször megszúrta. 


A kiabálásra felfigyelő és a nő segítségére siető járókelők megzavarták a fiatalt, aki elmenekült a helyszínről. A nő életét csak a gyors orvosi ellátás mentette meg.

A férfit csak azután sikerült azonosítani, hogy 2016 őszén más ügy miatt bírósági tárgyalása volt. Mint kiderült, nyilvános telefonfülkéből tett fenyegető bejelentést, hogy a bíróságot két csőbombával fel fogja robbantani.

Az ügyészség a férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete, illetve közveszéllyel fenyegetés miatt emelt vádat, és fegyházbüntetés kiszabását javasolta. Bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék hoz döntést.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések