A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Nem találja az utat...": Trump a botladozó Bident utánozta (Videó)


Donald Trump volt amerikai elnök gúnyolódott Joe Bidenen, amiért az többször eltévedt, illetve megbotlott a lépcsőkön különböző rendezvényeken vagy az Air Force One repülőgépére való felszállás közben.

Kalifornia állam republikánus pártjának Anaheimben tartott kongresszusán a korábbi elnök gúnyolódott Joe Bidenen, amiért az többször is megbotlott a lépcsőkön.

Az egybegyűltekhez szólva Trump azt állította Bidenről, hogy eltéved a színpadon, "ha nem találja a lépcsőket".

""Úgy értem, a fickó nem talál le a színpadról. Nézd, itt egy színpad. Itt egy színpad. Még sosem láttam ezt a hülye színpadot. Soha nem láttam még. De ha balra megyek, ott van egy lépcső, ha jobbra megyek, ott van egy lépcső" - - mondta Trump a közönség éljenzése és nevetése közepette.

Trump ezután tanácstalan arckifejezéssel kezdett el pörögni a színpadon ellenfelét utánozva.

Trump a megjegyzéseket egy júniusi incidensre utalva tette, amikor Biden egy homokzsákba botlott, miközben az amerikai légierő akadémiájának Colorado államban tartott diplomaosztó ünnepségén átadta a diplomákat. Trump akkor "nem inspirálónak" nevezte az incidenst.

Biden, aki a legidősebb amerikai elnök, 80 éves, és második ciklusára pályázik. Korát és fittségét többen megkérdőjelezték. Ha 2024-ben ismét győzne, második ciklusa végén 86 éves lenne.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések