A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miley Cyrus 10 év után visszatért régi önmagához


Újonnan festett tincseit lágy hullámokban viseli középválasztékkal


Miley Cyrus visszatért gyökereihez. Legalábbis ami a hajszínét illeti. A világhírű popsztár az évek során számos merész hajviseletet öltött magára: a platina pixie frizurától, a sötétszőke mulletig. Most pedig újra a természetes, és sokak számára nosztalgikus Hanna Montana időszakot idéző gesztenyebarna hajszínéhez tért vissza.

Az énekesnő vasárnap három fotót osztott meg az Instagramon, amelyeket Pat Pedraja fotós örökített meg, kiemelten bemutatva a varázslatos barna hajszínt, amelyet akkor tárt fel a nagyvilág előtt, amikor gratulált Sabato De Sarnónak a Gucci kreatív rendezői debütálásához.

A fényképeken Cyrus egy oversized fekete blézerben és egy gyémánt nyakláncban pózol, miközben egy élénk cseresznyepiros bőr kézitáskát tart a kezében. Újonnan festett tincseit lágy hullámokban viseli középválasztékkal, a sminkjét pedig minimálisra csökkentette, dús szempillákkal és fényes barackszínű ajakkal.

Tavaly decemberben elárulta, hogy keresztanyja, Dolly Parton volt az egyik oka annak, hogy olyan sokáig szőke maradt.

„Soha nem láttam még igazán félni Dollyt, de azt mondtam neki: „Az év végén nagyon szerettem volna valami mást csinálni. Azt hiszem, barnára fogom festeni a hajam” – osztotta meg Cyrus, aki annak idején teljesen kiszőkített hajkoronával büszkélkedett.

„– Úgy tett, mintha a legrosszabb hírt mondtam volna neki, amit csak el tudsz képzelni.”

Miley ezután hozzátette, hogy Parton „szorongatta a gyöngyeit”, és „zihált” a hír hallatán, mondván: „Ezt nem teheted meg. Te vagy én."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések