Hirdessen itt

Hírszerző szolgálat: Putyin haldoklik, már nincs sok ideje hátra


Vlagyimir Putyin orosz elnöknek csütörtökön nem volt kedve viccelődni, mivel az államfő jelenlegi egészségi állapota nem kedvez a jó hangulatnak. A kezelőorvosok szerint már nincs sok ideje hátra.


Erről a Generall SVR Telegram-csatorna – amelyet a hírek szerint az Orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat volt altábornagya szerkeszt – számolt be.

A csatorna szerint Putyin az utóbbi időben már a szeretteivel sem beszél sokat. A kezelőorvosok ellenben egyre több időt töltenek vele egy helyiségben.

Fontos hangsúlyozni, hogy ezeket az állításokat egyetlen független hírforrás sem tudta megerősíteni.

Az elmúlt hónapokban vadabbnál vadabb elméletek láttak napvilágot az orosz elnök egészségi állapotáról. Tavaly nyáron például olyan pletykák keltek szárnyra, miszerint a vezető rákos vagy Parkinson-kórral küzd, és képtelen lenne órákon keresztül válaszolgatni a kapott kérdésekre.

A Kreml szerint ugyanakkor semmi valóságalapjuk nincs azoknak a híreknek, melyek szerint Vlagyimir Putyin beteg lenne. Dmitrij Peszkov szóvivő többször is határozottan állította, hogy az orosz elnök egészségi állapota rendben van.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések