A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány az Orbán-interjúról: "Ránk, emberekre nem jut"


Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán reagált arra, hogy a magyar miniszterelnök tegnap azt mondta: a költségvetés nem engedné meg a nyugdíjak emelését.


,,Nem engedheti meg magának a költségvetés a nyugdíjak egyébként törvény szerint járó megemelését – mondta tegnap a kormányfő. Nem ő felelős végső soron a költségvetésért? Nem ő döntött a tavalyi választás előtt mindenféle extra kedvezményről és juttatásról? Ugyanakkor megengedhette magának a költségvetés az egyébként veszteséges Vodafone megvásárlását, és éppen mostanában tettek ajánlatot a ferihegyi repülőtér megvásárlására" – írta a közösségi oldalán a szemkilövető.

,,Aztán tudjuk, hogy nem engedheti meg magának a költségvetés a tanárok fizetésemelését, a minimális nyugdíj és a családi pótlék emelését sem. Ránk, emberekre nem jut. Jár, de nem jut. Cégvásárlására persze van pénz. Ugye kinek mi a fontosabb" – vélekedett az ellenzék vezére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések