A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Továbbra is őrizetben marad a szerb iskolai lövöldözést elkövető gyerek apja


Vladimir K.-t azonnal letartóztatták, miután a fia, aki a bűncselekményt elkövette, a hatályos törvények értelmében nem büntethető


A belgrádi főügyészség javaslatára a belgrádi legfelsőbb bíróság további 30 napra meghosszabbította Vladimir K. fogvatartását, akinek a 13 éves fia május 3-án a vračari Vladislav Ribnikar Általános Iskolában tíz embert megölt és hat embert megsebesített – írta meg a vajma.info.

A fogvatartás elrendelését és meghosszabbítását a bűnismétlés veszélyének fennállása miatt rendelték el, valamint azért, mert ez a bűncselekmény akár tíz évet meghaladó börtönbüntetéssel is sújtható, és mivel a bűncselekmény súlyossága zavart keltett a nyilvánosságban, ez a továbbiakban veszélyeztetheti a büntetőeljárás zavartalan lefolytatását – közölte a bíróság.

Vladimir K.-t azonnal letartóztatták, miután a fia, aki a bűncselekményt elkövette, a hatályos törvények értelmében nem büntethető, mert még nem töltötte be a 14. életévét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések