A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

The Washington Post: Saját aknáikra kergetve rohannak vesztükbe az ukrán katonák


Az ellentámadás megindulása esetén komoly akadályokba ütközhet az ukrán hadsereg 


Az ellentámadás megindulása esetén komoly akadályokba ütközhet az ukrán hadsereg, először a saját maguk telepítette hatalmas aknamezőkön kell átjutniuk – írta meg a Mandiner.

Az oroszoknak volt idejük megerősíteni védőállásaikat a hónapok óta készülődő ukrán támadás előtt, ráadásul még mielőtt odajutnának, az ukránoknak a saját maguk telepítette aknamezőkön kell átjutniuk – írta a The Washington Post.

Az ellentámadás megindulása esetén komoly akadályokba ütközhet az ukrán hadsereg, először a saját maguk telepítette hatalmas aknamezőkön kell átjutniuk.

„Nem csekély feladatról van szó, és a kudarc eredménye vérfürdő lehet. A hadtörténelemben nem ritkák a figyelmeztető példák. Nagyon olyan, mint az első világháborúban" – idézte a The Washington Post Mark Cancian volt tengerészgyalogos tisztet, a Center for Strategic & International Studies szakértőjét – olvasható a portálon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések