A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soha nem látott felvétel került elő a Teréz körúti robbantásról


Soha nem látott videót tett közzé az RTL a 2016-os a budapesti Teréz körúton történt robbantásról, amelyben két rendőr életveszélyesen megsérült.  

Az RTL felidézi, hogy a robbantással kapcsolatban a hatóságok előbb egy horgászsapkás férfit kerestek, majd egy hónapos hajtóvadászat után elkaptak egy akkor 23 éves fiatalt, aki a jogerős ítélet szerint fél évvel a robbantás előtt bombához rendelt alkatrészeket az internetről, sőt a DNS-ét is megtalálták a robbantás helyszínén. 

A bíróság 2019-ben jogerősen életfogytiglanra ítélete a férfit, a vádlott azonban panaszt tett az Alkotmánybíróságon az ítélet ellen, amit azóta sem bíráltak el.

Most, részben az újonnan közzétett felvételekre hivatkozva az elítélt férfi perújítást kér, amiről a bíróság hónapokon belül dönthet. A férfi ügyvédje szerint ugyanis pillanatokkal a robbanás előtt a zebrán feltűnő két férfi gyanúsan viselkedett, ahogy a robbanás után a kapualjból kiszaladó férfi is.

Az ügyvéd azt is állítja: a védence DNS-ét egy 36 méter hosszú, egy méter széles egyenesben találták meg a helyszínen, holott a robbanás erre az egyenesre merőlegesen történt.

Az elítélt édesapja pedig úgy látja: fiát féligazságok és fikciók alapján ítélték el. Ráadásul a magasságát sem mérték meg objektív módon, és nem vetették össze a körözési személy 170 centiméteres magasságával. A fia ugyanis 185 centiméter magas – derült ki.


Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NA, ÉPPEN az ILYEN ÓTVAROS és a POLITIKAILAG INKORREKT NYOMÁSGYAKORLÁSSAL KISAJTOLT FUTÓSZALAGON GYÁRTOTT KONCEPCIÓS ÍTÉLETEK MIATT KELL NEMZETI ÖNVÉDELEMBŐL a BÍRÓK BÜNTETHETŐSÉGÉT is LEHETŐVÉ TENNI, MERT MÁSKÜLÖNBEN a ZSIDRÁK KIIRTJA az ÁRTATLAN MAGYAROKAT!!!