A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magából kikelve ordibált biztonsági őrével Selena Gomez


A felvétel láttán az emberek először az énekesnő viselkedését kérdőjelezték meg


Senki nem tudta pontosan, hogy az énekesnő miért kiabál a testőrével, egy rajongó árulta el, mi állt a dolog hátterében – írta meg a hirado.hu.

Vírusként terjedt el a videó arról, ahogyan Selena Gomez Beyoncé koncertjén magából kikelve üvöltözik egyik biztonsági őrével – írta meg a hirado.hu. A felvétel láttán az emberek először az énekesnő viselkedését kérdőjelezték meg, de mint később kiderült, Selenának nyomós oka volt a kiabálásra. Egy, az incidenskor a közelben álló rajongó magyarázta el a történteket.

Selena éppen a koncertre sietett, amikor egyik rajongója odaszaladt hozzá, hogy autogramot kérjen, mire az énekesnő testőre a karjával durván arrébb lökte a lányt.


„Selena Gomez egy rajongóját védte, akit a biztonsági őr erősen meglökött.”

Több rajongó is arról számolt be a koncert után, hogy Selena elképesztően barátságos volt velük.

Később egy újabb videó is napvilágot látott, ez már a koncert után készült, amikor a popsztár éppen távozni készült. Selena beszállt az elsötétített üvegű autóba, közvetlen mögötte haladt a barátnője, Raquelle Stevens, akit először szintén arrébb lökött a testőr, majd miután felismerte a lányban Gomez barátnőjét, engedte beszállni a kocsiba.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések