A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

LMBTQ-szükségállapotot hirdettek az USA-ban


A Human Rights Campaign nevű civilszervezet „szükségállapotot” hirdetett az „LMBTQ+ amerikaiak” számára, azzal érvelve, hogy az egyre ellenségesebbé váló jogszabályi környezet veszélybe sodorta a közösséghez tartozók életét – számolt be róla a Reuters.
 

A PestiSracok cikke szerint a csoport elnöke, Kelley Robinson azt nyilatkozta, hogy LMBTQ+-ellenes törvényhozási „támadások” söpörnek végig az Államokon. Robinson szerint az olyan törvények, mint a floridai, „a Szülői jogok az oktatásban törvény valódi, kézzelfogható és veszélyes fenyegetést jelentenek a szexuális és nemi kisebbségek számára”.

A szervezet kiáltványában arra buzdít, hogy az érintettek és a velük rokonszenvezők vegyenek részt a helyi iskolaszékekben és a politikai életben, abból a célból, hogy „visszavágjanak” a nemrégiben elfogadott törvényekért, amelyek többek között korlátozzák a kisgyermekek szexuális „felvilágosítását”, a gyerekeknek szóló drag-előadásokat és a kiskorúak nemének megváltoztatását célzó orvosi beavatkozásokat. 

A kiáltvány azt is állítja, hogy „az amerikai nép már az ő oldalunkon áll”, és azt sugallja, csupán egy maroknyi konzervatív politikus és szülő jelenti a problémát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések